ONZE VOORDELEN

 • Gratis retourneren
 • 30 dagen bedenktijd
 • Snelle levering
 • Bepaal uw bezorgdag
 • Vragen? 075 - 615 24 22
Matrassen van LiL.nl
 • Onderdeel van woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden magazijn:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 17.30

Plastodor Incontinentiematrassen

incontinentiematrassenLang leve het Plastodor incontinentiematras! Lekker slapen zonder zeiltjes en extra lakens. Dit kan met de incontinentiematrassen. Deze zijn rondom honderd procent vochtdicht en komen dus niet in contact met onder andere urine, lichaamsvochten en bacteriën. Het matras zelf blijft op deze manier schoon. Daarnaast zorgt het Plastodor incontinentiematras voor een gezonde slaaphouding en slaapcomfort. Vanaf nu dus geen schuldgevoel meer bij een vervuild matras.

 

Bedplassen komt zowel bij als kinderen als bij volwassen vaker voor dan gedacht. Alleen al in Nederland lopen er tussen de 30.000 en 50.000 bedplassers rond. Het Plastodor incontinentiematras zal dus veel mensen kunnen helpen, zowel kinderen als volwassenen. Bij kinderen is het vooral belangrijk niet bestraffend op te treden. Zo is er de plaskalender waarmee uw kind beloont wordt, wanneer hij of zij een aantal nachten droog is gebleven. Ook is het belangrijk dat uw kind op geregelde tijden naar bed gaat. Bij volwassenen kan het zijn dat de incontentie is ontstaat door een bepaalde ziekte of medicatie. Het incontinentiematras zorgt vooral voor deze groep voor gemoedsrust.

Het incontentiematras heeft vele voordelen. Naast dat het honderd procent vochtdicht is en het matras dus schoon blijft, heeft het ook een psychisch voordeel. Het incontinentiematras ondersteunt de behandeling bij incontinentie op psychisch vlak. Geen schuldgevoel meer bij een vervuild matras.

Daarnaast kan het incontinentiematras ook dienen als anti-huisstofmijt matras voor astmapatiënten. Huisstofmijten houden ervan om zich in uw matras te nestelen. Lekker warm, vochtig, donker en voldoende te eten (huidschilfers). Matrassen zijn een paradijs voor de huisstofmijt. Uw slaapkamer schoonhouden alleen is dus niet genoeg, de allergie zal er niet veel minder op worden. Maar met het incontinentiematras/anti-huisstofmijt matras zal u uw allergie onder controle kunnen houden. Weg met die beestjes, welkom anti-huisstofmijt matras!

Er zijn verschillende soorten incontinentiematrassen. Wat alle matrassen gemeenschappelijk hebben is dat ze een coating hebben die waterbestendig is. Het incontinentiematras heeft geen stiknaden, drukbouten of ritssluitingen. Het incontinentiematras is dus veel hygiënischer dan een normaal matras.

 

Het No Nonsense Polyether matras met incontinentiehoes is vervaardigd van polyurethaan bekleding op een polyether weefsel. Dit matras voelt als rubber en is een goede bescherming tegen urine, lichaamsvochten en bacteriën.

Daarnaast zijn er de brandvertragende matrassen vervaardigd uit speciaal hiervoor geschuimd polyether. Helemaal sterk en brandvertragend is het brandvertragend incontinentie en anti-vandalisme matras. Het sterkste matras dat er is! Dit matras is gemaakt van een CME HR 40 brandvertragend comfort koudschuim met een gecombineerde incontinentie en anti-vandalisme hoes. De hoes is speciaal dichtgenaaid, brandvertragend en bestand tegen scherpe voorwerpen. Veilig, stevig en sterk.

Vele soorten en vele maten Plastodor incontinentiematrassen. Het is daarom belangrijk om goed rond te kijken welk matras het meest voor u geschikt is. Heeft u het juiste matras gevonden dan bent u verzekerd van een goed en stevig incontinentiematras. Slaap lekker!

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest